CICLOENOTURISME

Què és el cicloenoturisme?

Aquest nou concepte és una experiència turística que marida bicicleta i enologia, pensada i adreçada a totes aquelles persones amants de l’esport i la bici que vulguin descobrir i gaudir del vi, del territori, de la cultura i de la gastronomia autòctona d’una de les regions vitivinícoles més importants de Catalunya: el Priorat.

Cicloenoturisme.cat és el maridatge perfecte per descobrir el fantàstic Priorat mitjançant una barreja explosiva on es posen en marxa tots els sentits; la olor de la natura, el gust dels vins i la gastronomia, el tacte de la bici, la visió de la cultura i la història que ens envolten, i molts més secrets i aventures que s’aniran descobrint.

Et proposem dues maneres diferents de conèixer el Priorat: en bicicleta de carretera i en btt!

Pedala i tasta els nostres vins més internacionals, amb el gust singular que els dóna la terra de llicorella, una pedra de tipus pissarra, grisa i aspra. A més d’un terra especial, el Priorat té una geografia abrupta de pendents molt pronunciats i paisatges espectaculars. Fixa’t amb les terrasses que han hagut de construir els viticultors per conrear la vinya! I fixa’t també amb la imponent Serra de Montsant, muntanya “santa” de tradició eremita. Pedala amb nosaltres per terres prioratines i descobreix aquesta terra tan fascinant que et presentem!

cicloenoturisme_1